Cursussen & Trainingen

Seminar Dromen + Visioenen

 

Iedereen droomt van tijd tot tijd. In je dromen kun je je tanden verliezen, leren vliegen en hele andere gekke dingen meemaken. Deze dingen kunnen je overdag nog bezighouden. Zijn ze van God, komen ze ergens anders vandaan of zijn ze verwerking? Je weet wel wat je gedroomd hebt, maar wat het betekent is dan maar de vraag. En wat zijn visioenen dan? Op deze avond gaan we in op het onderwerp ‘dromen + visioenen’. Veel christenen hebben hier moeite mee en dat is precies waarom we hier mee aan de slag gaan.

Lees meer.. RESERVEER NU

 Basiscursus profetische bediening

 

God spreekt vandaag de dag nog steeds. In deze cursus gaan we onder leiding van Heilige Geest uitstappen in profetische bediening. We gaan samen op zoek naar Zijn stem en Zijn persoonlijke manier van communiceren met eenieder van ons. We leren wat de verschillende “profetische” gaven van de Geest zijn. Hoe ze werken en hoe ga je hier het beste mee om gaat.

 

Wil je Gods stem (beter) leren verstaan en Zijn leiding en bemoediging leren ontvangen? Wil jij leren om gebruikt te worden door God om zijn specifieke woorden door te geven? Dan is deze cursus iets voor jou!

Lees meer..

Style Switcher

Layout options
Header options
NOTE: Naked header pages won't use the vertical header