Cursussen & Trainingen

Cursussen en trainingen

Cursussen en trainingen zijn goed als je samen op reis wilt gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Omdat je een gezamenlijk proces van meerdere avonden hebt kun je ook veel dieper gaan dan een toespraak op zondag of een seminar. Het is mijn verlangen om niet alleen mensen te trainen, maar ook kerken, verenigingen en organisaties te helpen met het cultiveren van profetische bediening en het bouwen aan een profetische cultuur. De meeste cursussen zijn in principe op aanvraag van kerken en organisaties. Maar een groep hongerige mensen zal ik ook niet snel afwijzen.

Basiscursus profetische bediening

God spreekt vandaag de dag nog steeds. In deze cursus gaan we onder leiding van Heilige Geest uitstappen in het profeteren en profetische bediening. We gaan samen op zoek naar Zijn stem en we leren wat de verschillende “profetische” gaven van de Geest zijn. Maar ook hoe ze werken en hoe ga je hier op een Bijbelse manier mee om gaat.

Wil je Gods stem (beter) leren verstaan? Wil jij leren profeteren? Dan is deze cursus iets voor jou!

 

Lees meer..

Cursus interpreteren van je Dromen + Visioenen

Iedereen droomt van tijd tot tijd. In je dromen kun je je tanden verliezen, leren vliegen en hele andere gekke dingen meemaken. Deze dingen kunnen je overdag nog bezighouden. Zijn ze van God, komen ze ergens anders vandaan of zijn ze verwerking? Je weet wel wat je gedroomd hebt, maar wat het betekent is dan maar de vraag. En wat zijn visioenen dan? In deze cursus gaan we in op het onderwerp ‘dromen + visioenen’.

Heb jij altijd al willen weten wat je dromen betekenen? Of wil je de taal van de Geest beter leren begrijpen? Dan is deze cursus iets voor jou!

Lees meer..

Seminars

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat niet iedereen zit te wachten om gelijk mee te doen met een cursus. Dit kan te maken hebben met het feit dat mensen de onderwerpen zoals profetie en dromen en visioenen, maar ook de gaven van de Heilige Geest in het algemeen, best spannend vinden. Seminars geven hier de perfecte oplossing! Dit is een heel mooi middel om de mensen in 1 of 2 avonden (of een hele dag) op een laagdrempelige manier te laten proeven aan het onderwerp. Je laat ze als het ware met de tenen de temperatuur van het water voelen, zonder dat ze het idee hebben dat ze er gelijk in moeten springen. Ook is dit voor leiderschap een manier om de onderwerpen te verkennen en te kijken wat de ‘temperatuur’ van de groep is voor de onderwerpen.   Deze avonden of dagen hebben de combinatie tussen Bijbels onderwijs, demonstraties en persoonlijke bediening. Daarnaast is er ook altijd ruimte voor vragen en interactie. De praktijk heeft geleerd dat als mensen proeven dat het goed is, dat ze dan meer willen. Want als God echt beweegt, smaakt het altijd naar meer.

Style Switcher

Layout options
Header options
NOTE: Naked header pages won't use the vertical header