Over mij

“Mijn naam is Hesli Nataniël. God heeft mijn hart op een radicale manier geraakt met Zijn liefde en Zijn goedheid. En sindsdien leef ik voor Hem en Zijn Koninkrijk.”

Van Blommenkind naar Konings Zoon..

Mijn verhaal is het verhaal van een psychotische drugsverslaafde hippie, gebroken en versplinterd, die een radicale ontmoeting met God heeft gehad en werd aangeraakt door Zijn liefde op het moment dat hij niet dieper kon zakken.
Meer weten over mijn getuigenis? Klik dan hier -> om de aflevering van de Verandering van de EO over mijn leven te bekijken.

Mijn bediening

God heeft mij gezegend met een profetische bediening en sterke profetische gaven. En sinds 2015 ben ik al bezig met het trainen en het toerusten van Zijn gemeente op dat gebied. Of het nou op eigen titel is of in samenwerking met verschillende andere bedieningen, of het nou in een grote setting of in een kleine setting is, dat maakt mij eigenlijk niet zoveel uit. Als de heiligen maar toegerust worden. Wat ik vooral heel erg leuk vind is om te werken met leiderschapsteams, ministry-teams. Ik heb ook een hart voor jongeren en ik ben daarom ook ruim 6 jaar jeugdleider geweest in mijn eigen gemeente. Naast het toerusten houd ik mij ook bezig met persoonlijke bediening en ben dan ook vaak bezig met het profeteren over mensen, over bedieningen en dergelijke. Dit heeft echt mijn hart.

Mijn passies

De levensstijl leven als een zoon in intimiteit met Hem door de Heilige Geest naar de waarheid van het woord.
Vanuit deze levensstijl inspireer ik mensen om vanuit zoonschap te leven, in de kracht en de gaven van de Heilige Geest. Ik heb een alsmaar groeiende passie om mensen aan te moedigen hun geloof werkelijk te leven. Mensen lief te hebben op maat en om Jezus na te volgen zoals Hij ons voorgegaan is. Laat God Zijn gang gaan en Hij zal je leven transformeren!”

 

 

 

 

 

 

 

.

Missie & Visie

Teach

Omdat de Heiligen toegerust moeten worden in het dienen in woord en daad, tot opbouw van Zijn lichaam, totdat het in eenheid van geloof en volheid van de kennis van Christus functioneert.

Touch

Omdat het belangrijk is dat we niet alleen invloed hebben op de mensen om ons heen, maar ook impact. Ieder mens is het waard om een oprechte ontmoeting, aanraking en representatie van en met Christus te krijgen.

Reach

Omdat het goede nieuws van het Koninkrijk en het getuigenis van Jezus Christus iedere bevolkingsgroep, stam, taal en iedere natie zal bereiken zodat men gered, geheiligd, hersteld en tot geloofsgehoorzaamheid komt.

Revival

Omdat we leven in een tijd van geestelijke vernieuwing van geloof tot geloof, van kracht tot kracht en van heerlijkheid tot heerlijkheid. Zodat Zijn glorie in alles, niet alleen in ons, maar ook door ons heen zichtbaar wordt.

Hesli Nataniël is een trainer en een toeruster met een profetische bediening. Naast dat hij spreekt, trainingen geeft , toerust en profeteert is hij ook betrokken bij en zoekt hij ook de samenwerking op met verschillende bedieningen. Ook wordt hij regelmatig gevraagd om zijn getuigenis te delen. Hij is getrouwd met Kiara en woont in Eindhoven.

 

Style Switcher

Layout options
Header options
NOTE: Naked header pages won't use the vertical header