Over mij

“Mijn naam is Hesli Nataniël. Ik kan met een oprecht hart zeggen dat ik een teken en een wonder ben. God heeft mijn hart op een radicale manier geraakt met Zijn liefde en Zijn goedheid. En sindsdien leef ik voor Hem en Zijn Koninkrijk.”

Van Blommenkind naar Konings Zoon..

Mijn verhaal is het verhaal van een psychotische drugsverslaafde hippie met schizofrene klachten, gebroken en versplinterd, die een radicale ontmoeting met God heeft gehad en werd aangeraakt door Zijn furieuze liefde op het moment dat hij niet dieper kon zakken. Hij heeft mij liefdevol opgepakt, bevrijd van alle verslavingen en elke vorm van gebondenheid en pijn.
Meer weten over mijn getuigenis? Klik dan hier om de aflevering van de Verandering van de EO over mijn leven te bekijken.

Mijn passies

De levensstijl leven als een zoon in intimiteit met Hem door de Heilige Geest naar de waarheid van het woord en ontdekken wat dat allemaal ten diepste inhoudt. Te doorgronden wat Hij allemaal voor mij heeft en samen met Hem Zijn droom voor mijn leven werkelijkheid zien worden.
Vanuit deze levensstijl rust ik gelovigen toe om vanuit zoonschap te leven, in de kracht en de gaven van de Heilige Geest. Sinds mijn opleiding Mission and Ministry aan Kingdom Life College heb ik een groeiende passie om mensen aan te moedigen hun geloof werkelijk te leven. Mensen lief te hebben op maat en om Jezus na te volgen zoals Hij ons voorgegaan is. Laat God Zijn gang gaan en Hij zal je leven transformeren!”

 

 

 

.

Missie & Visie

Teach

Omdat de Heiligen toegerust moeten worden in het dienen in woord en daad, tot opbouw van Zijn lichaam, totdat het in eenheid van geloof en volheid van de kennis van Christus functioneert.

Touch

Omdat het belangrijk is dat we niet alleen invloed hebben op de mensen om ons heen, maar ook impact. Ieder mens is het waard om een oprechte ontmoeting, aanraking en representatie van en met Christus te krijgen.

Reach

Omdat het goede nieuws van het Koninkrijk en het getuigenis van Jezus Christus iedere bevolkingsgroep, stam, taal en iedere natie zal bereiken zodat men gered, geheiligd, hersteld en tot geloofsgehoorzaamheid komt.

Revival

Omdat we leven in een tijd van geestelijke vernieuwing van geloof tot geloof, van kracht tot kracht en van heerlijkheid tot heerlijkheid. Zodat Zijn glorie in alles, niet alleen in ons, maar ook door ons heen zichtbaar wordt.

Naast dat Hesli te vinden is in zijn thuisgemeente (De Bron; Vergadering van gelovigen, Eindhoven) als pastoraal medewerker en toeruster, is hij ook betrokken bij en zoekt hij ook de samenwerking op met verschillende bedieningen en ministry-teams. Hij spreekt en geeft bijbels onderwijs. Daarnaast wordt hij ook regelmatig gevraagd om zijn getuigenis te delen. Ook is hij actief als freelance graphic artist.

Style Switcher

Layout options
Header options
NOTE: Naked header pages won't use the vertical header