Previous

Next

Seminar Dromen + Visioenen

“ En het zal zijn in de laatste dagen, zegt God, dat Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees; en uw zonen en uw dochters zullen profeteren, uw jongemannen zullen visioenen zien en uw ouderen zullen dromen dromen.” Handelingen 2:17

Iedereen droomt van tijd tot tijd. In je dromen kun je je tanden verliezen, leren vliegen en hele andere gekke dingen meemaken. Deze dingen kunnen je overdag nog bezighouden. Zijn ze van God, komen ze ergens anders vandaan of zijn ze verwerking? Je weet wel wat je gedroomd hebt, maar wat het betekent is dan maar de vraag. En wat zijn visioenen dan? Op deze avond gaan we in op het onderwerp ‘dromen + visioenen’. Veel christenen hebben hier moeite mee en dat is precies waarom we hier mee aan de slag gaan.

Wat we gaan behandelen:

  • Het Bijbelse fundament voor dromen en visioenen
  • Waarom God ze gebruikt en waartoe ze dienen
  • De verschillende soorten dromen en visioenen
  • Sleutels tot interpretatie van je dromen

 

Er is ruimte om vragen te stellen over je eigen dromen en er zullen on the spot dromen geïnterpreteerd worden. Daarnaast zal er ook de gelegenheid zijn om een persoonlijk profetisch woord te ontvangen.

Voor wie

Deze avond is voor degene die dromen en beelden ontvangen en willen leren hoe je hier mee om moet gaan. Of misschien droom je wel helemaal niet, maar ben je geïnteresseerd in het onderwerp. Ook dan ben je van harte welkom.

RESERVEER NU

Vereiste voorkennis

De cursus is toegankelijk voor iedere gelovige. Voor jonggelovigen is het wel handig, dat eerst de Alphacursus gevolgd is en/of Cleansing Stream of dergelijke discipelschapscursus.

Waar en wanneer:

Locatie:

Evangelische gemeente ‘De Lichtstad’
Wegedoornlaan 2-b
5646 AC Eindhoven

 

Tijd:

Inloop:    19.15
Start:       19.30
Einde:     21.30

Entree:   Gratis (tijdens de avond zal er een collecte plaatsvinden)

Style Switcher

Layout options
Header options
NOTE: Naked header pages won't use the vertical header